Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM Planinski turizam Biti gost u MilMari Resortu je privilegija

Biti gost u MilMari Resortu je privilegija

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Hotel Milmari Resort je novootovreni objekat koji radi nepunih godinu dana. Nalazi se na oko 5km od centra Kopaonika, u Vikend naselju. Ono čime raspolaže je 28 luksuzno sređenih smeštajnih jedinica različitih struktura (sobe, studiji, apartmani i president apartmani). Kapacitet hotela je 100 ležajeva. Trenutno u izgradnji je još jedan kompleks smeštajnih jednica koji će uskoro biti u upotrebi.

U sklopu hotela se nalazi prelep wellness centar koji u svom sadržaju ima slanu pećinu, tursko kupatilo, finsku saunu, rusku banju i tepidarijume. Takođe u wellnessu se nalazi zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem. Pogled sa bazena je veličanstven i pruža Vam nezaboravno opuštanje i odmor. Uskoro će se u ponudi hotela naći i otvoreni bazen sa ležaljkama. Wellness i bazene mogu koristiti i eksterni gosti po promotivnoj ceni od 1.000 dinara.
Hotel poseduje restoran u kom imate mogućnost pansionske ishrane kao i a la carte ponudu. Ono čime su gosti uvek zadovoljni je domaća hrana koja se sprema na tradicionalni način. Restoran je pogodan i za proslave, samim tim njegov kapacitet je do 200 mesta. U sklopu restorana se posebno izdvaja panoramski pogled na okolinu, dok uveče uz svetlost sveća i večeru na terasi gosti imaju poseban doživljaj „da dotaknu mesec“.
Seminar sala koja je trenutno u ponudi ima kapacitet do 50 mesta. Ono što je bitno napomenuti jeste to da je u izgradnji i seminar sala koja će biti opremljena najmodernijom opremom čiji će kapacitet biti do 200 mesta.
Tu je i kutak za najmladje tačnije igraonica za decu u kojoj roditelji mogu da ostave decu na čuvanje dok se relaksiraju u wellness zoni.
U toku sezone hotel je svojim gostima obezbedio besplatan prevoz ski busevima koji ih voze nekoliko puta dnevno do centra i nazad.
Svi gosti imaju na raspolaganju parking prostor kao i besplatan wi-fi internet u celom objektu.
Milmari Resort svojim posetiocima omogućava besplatnu skijašnicu i popust za rentiranje ski opreme. Za one koji vole ekstremne sportove, tu je iznajmljivanje kvada, a gosti koji žele da se upoznaju sa kulturom i okolinom imaju u ponudi izlete do obližnjih manastira i prirodnih atrakcija.
Više o hotelu možete pogledati na sajtu www.milmari.rs
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com