Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back HRANA I PIĆE Hrana Zlatiborcu svetsko priznanje za višegodišnji vrhunski kvalitet proizvoda

Zlatiborcu svetsko priznanje za višegodišnji vrhunski kvalitet proizvoda

  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Nemačko poljoprivredno društvo (Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft) dodelilo je Zlatiborcu d.o.o. Beograd, nagradu za višegodišnji uspeh u ocenjivanju kvaliteta proizvoda. Nagradu direktoru marketinga kompanije Zlatiborac, Nemanji Kneževiću, uručio je na svečanoj ceremoniji dodele nagrada održanoj u Berlinu, gospodin Achim Stiebing, potpredsednik Nemačkog poljoprivrednog društva.

Zlatiborac je u prethodnih pet godina nagrađen sa dvadesetšest medalja za vrhunski kvalitet proizvoda na godišnjim takmičenjima „Ham and Sausage Quality Competition“ na kojima učestvuje preko 30.000 prehrambenih proizvoda iz celog sveta.
Ovu posebnu nagrada, Nemačko poljoprivredno društvo dodeljuje proizvođačima koji su u prethodnih pet godina ostvarili nadprosečan uspeh u takmičenju, a Zlatiborac je prva kompanija sa naših prostora koja je dobila ovo važno priznanje.
Svake godine, DLG centar za testiranje ispituje prehrambene proizvode u sedamnaest kategorija, koristeći savremene naučne metode i dodeljuje ocene na osnovu postignutih rezultata na brojnim testovima. Testiranje pored rigoroznih laboratorijskih analiza i kontrole biohemijskog sastava podrazumeva i senzorna i organoleptička ispitivanja eminentnih stručnjaka iz celog sveta.
Kontinualna posvećenost kvalitetu proizvoda i stalna ulaganja u tehnološki proces koji prati važne svetske standarde u prehrambenoj tehnologiji doneli su Zlatiborcu ovo svetsko priznanje koje jasno govori da su tradicionalne recepture sušenja suvomesnatih delikatesa sinonim za kvalitet i na svetskom tržištu.
Nemački DLG Institut je jedna od najvažnijih međunarodnih institucija za ocenjivanje kvaliteta prehrambenih proizvoda koja je osnovana od strane inženjera i autora Maksa Ejta 1885. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com