Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM Hoteli Hotel Palisad - Vaše je samo da dođete

Hotel Palisad - Vaše je samo da dođete

  • PDF

U hali IV Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, centralno mesto i vrlo zapažen i sadržajan nastup imao je Hotel Palisad, perjanica turizma na Zlatiboru. Uz muziciranje umetnika na polukoncertnom klaviru na štandu zamišljenom kao imporvizovana soba hotela, posetioci su mogli da provedu prijatne trenutke i osete približan utisak onoga što ih, kada odu u Palisad, očekuje.

O tome šta čeka buduće goste hotela „Palisad“, izgrađenog 1965. godine na prostoru jednog od najstarijih turističkog naselja na Zlatiboru - Palisad, na nadmorskoj visini od 1.000 metara i sa najlepšim pogledom, koji je vremenom i postao poznatiji od svog imenjaka, PR menadžer hotela „Palisad“ Jovana Radovanović, je rekla:
-Na ovogodišnjem Beogradskom sajmu turizma, „Palisad“, koji uskoro očekuje zvaničnu kategorizacija hotela sa 4*, se predstavio sa potpuno novim konceptom smeštanih jedinica, novim, superior i lux sobama sa pogledom na Kraljev trg, borovu šumu, jezero. To su dvokrevetne sobe površine 23m² sa krevetima veličine 200x100cm, kupatilom sa tuš kabinom, telefonskim linijama, kablovskim programom i besplatnim wireless-om; klasik apartmani površine 50m² (1/4) sa dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva odvojena kreveta; lux apartmani sa prostranim dnevnim boravkom, predsobljem i kupatilom sa kadom, zatim mini barom, sefom, telefonskom linijom, plazma TV-om, kablovskim programom i besplatnim wirelessom. Za sve sobe postoji mogućnost korišćenja kreveca za bebe i automatsko centralno grejanje.
Vodili smo se iskustvom iz prakse i po ugledu na svetske hotele želeli smo da našim gostima ponudimo nešto više. Naše nove sobe gostima nude „Zlatibor na dlanu“, i svakako nešto po čemu će svaki gost boravak u „Palisadu“ nositi u dugom sećanju. Vodili smo računa o spoju prirode i materijala, pa u svim sobama dominira drvo i prirodni materijali u prirodnim bojama.
Hotel „Palisad“ je po opšte prisutnom mišljenju, srećno uklopljen u okruženje, čije je šumovite padine oplemenio i nadgradio.
Obnovljen restoran dobio je i obogaćenu gastronomsku ponudu, tu je i Relax&Beauty Centar koji pruža opuštajuću atmosferu i mogućnost raznih masaža i tretmana lica i tela te usluge: finske saune, jacuzzi kade, teretana sa najsavremenijim uslovima za trening.
Hotel „Palisad“ je odnedavno dobio i novu fasadu, a ove godine, tačnije od maja 2014., kreće izgradnja olimpijskog bazena sa svim pratećim sadržajima wellness i spa centra, relax i slanih soba, koji će boravak na ovoj planini učiniti potpunijim.
Kada se sve planirano sprovede, i hotel „Palisad“ zablista u punom sjaju, sa svim predviđenim sadržajima, Zlatibor, nekada usputna stanica na putu ka moru, sve više će biti krajnje odredište turista.
-Mi radimo na tome da svako onaj ko dođe u Palisad, tu i ostane, jer ga tamo pored udobnih soba i bogate gastronomske ponude očekuje još jedan bitan segment, segment relaksacije i opšutanja. More ne mora uvek da bude na moru. Letnji raspust se može provesti i na planini - kaže naša sagovornica.
Sve one koji na Zlatibor i u „Palisad“ dolaze godinama obradovaće vest da su prepoznatljivi hol i recepcija zadržali raniju prisnost i toplinu, gde se deca mogu igrati, roditelji piti kafu potpuno opušteno i zajedno uživati.
-Novina hotela „Palisad“, što je retkost u našem hotelijerstvu retka, je mogućnost da gosti koji imaju kućne ljubimce, od sada mogu da ih povedu sa sobom. Oni će biti smešteni u konfornim boksovima, prepušteni profesionalcima koji će se brinuti o njima, da budu u svakom trenutku sigurni.
Pre dve godine, na više od četiri decenije starom hotelu, započeta je sveobuhvatna rekonstrukcija, kojom je osim adaptacije soba bilo predviđeno i obnavljanje spoljašnjeg izgleda hotela-fasade. U međuvremenu, to je dovršeno. Predstoji izgradnja olimpijskog bazena i wellness i spa centra. Da bi opravdao lidersku poziciju u kongresnom turizmu “Palisad” je obezbedio pet kongresnih sala, sa kompletnim audio-video opremu. Kako bi opravdao renome i visok reiting sportsko- rekreativnog centra „Palisad“ između ostalog ima 4 fudbalska i 4 teniska terena.
-Ono što je nama najvažnije je briga o našim gostima – podvukla je Jovana Radovanović napominjući da to govori u ime svih članova kolektiva hotela „Palisad“.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com