Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA Izložbe Knjižar na sajmu u Bolonji

Knjižar na sajmu u Bolonji

  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

Kompanija Printex iz Valjeva, na sajmu Big Buyer u Bolonji, predstavila je evropskoj publici časopis Knjižar, glasilo knjižarske branše Srbije.
Sajam Big Buyer, održan od 20. do 22. novembra, okupio je najveće italijanske, ali i evropske proizvođače kancelarijskog materijala, školskog pribora i papira, a časopis Knjižar bio je jedini medijski partner sajma sa područja bivše Jugoslavije.

Magazin Knjižar već trinaest godina gradi ime na evropskoj i svetskoj medijskoj sceni, pa je tako od pre dve godine član ISPA-e, prestižne asocijacije magazina knjižarske branše, koja broji dvadesetjednog člana iz mnogih zemalja, uključujući Venecuelu, Australiju, Nemačku i Švajcarsku.
Kao medijski partner, ekipa Knjižara prisustvovala je svim konferencijama, predavanjima i seminarima u Bolonji i predstavila Srbiju u najboljem svetlu.
Kompanija Printex, osim izdavaštvom, bavi se i proizvodnjom društvenih i didaktičkih igara za decu, od kojih je najpoznatija svakako “Zanimljiva geografija – Perica Sveznalica”, uz koju deca na zabavan način uče geografske pojmove.
Časopis Knjižar, kao član ISPA-e, biće u prilici da u narednom periodu gostuje na sajmu Paperworld u Frankfurtu, najvećem sajmu biro&office opreme u Evropi, kao i na drugim sajmovima u zemlji i inostranstvu.
Ana Azanjac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com